Syksyn 2022 liikuntaryhmät

Ryhmät toimivat MA 17.30-18.30 (taso 2), TI 13.00-14.00 (taso 1), KE 12.30-13.30 (taso 1), KE 17.30-18.40 (taso 3), TO 17.45-18.45 (taso 4), ja PE 17.00-18.10 (taso 3)

Ryhmät ovat jaettu kuntotason mukaan tasoin 1-4.

Keskiviikon päiväryhmään, sekä perjantain iltaryhmään mahtuu vielä muutama liikkuja. Muutoin ryhmät ovat täynnä; varasijalle voi ilmoittautua soittamalla fysiohuoneelle tai ilmaisemalla kiinnostuksensa sähköpostilla.

Lisätietoja ryhmistä saat fysiohuoneelta

Mäntyharjun KuntoWerstas

Olemme avanneet Mäntyharjuun kylän isoimman ja monipuolisimman kuntosalin.

Kuntosali sopii loistavasti erilaisille käyttäjäryhmille kovasta treenaamisesta vaativaan kuntoutukseen. Ohessa kuva 3D-muodossa tilasta. Olemme panostaneet vapaaseen tilaan, sekä laitteiden monipuolisuuteen. Lisäksi kuuntelemme herkällä korvalla asiakastoiveita ja toteutamme kokoajan salille uudistuksia, joita asiakkaamme toivovat !

Kuntosalilla on verkkokauppa, joka toimii osoitteessa https://fysiohuone.kulkuriaccess.fi

Tällähetkellä verkkokaupasta ei voi ostaa vielä kuin ennakkotarjouksemme, mutta ensi viikolla käyttöön tulevat myös muut ostos vaihtoehdot. Maksu tapahtuu luotettavan maksuvälittäjän (PayTrial) kautta verkkopankilla tai MobilePay:llä. Kortin voi ostaa myös Fysiohuoneelta, paikanpäältä. Ennakkotarjous sisältää 3kk kortin, sekä veloituksetta ohjauksen, 45min fysioterapian tai 45min hieronnan.

Verkkokauppassa voi ostaa livenä virtaa korttiin. Eli jos salille tullessasi huomaat kertojen loppuneen, voit samantien ostaa sitä lisää. Lisäksi voit ostaa kertakäyntejä, jolloin saat PIN-koodin jolla pääset sisään.

Hinnasto:

1kk/43€

3kk/120€

6kk/220€

Päiväkortti 1kk/39€. (päiväkortti toimii klo 8-14 päivittäin).

Kertakäynti/7€

10kertaa/55€

Kulkukortin lunastus 15€.

Päivitämme sivuja mahdollisimman nopeasti. Lisäkysymyksissä voit soittaa Fysiohuoneen puhelinnumeroon 0445464646

Ryhmäliikunnat 2021 Kevät

Ryhmätoiminta maanantai-iltaisin Fysiohuoneen tiloissa aloittaa toiminnan kun Essoten alueen koronatilanne helpottaa. MB-Kuntoklubin kuntosaliryhmä keskiviikko illoissa alkaa 13.1.21. Pidämme huolta hyvästä hygieniasta, sekä turvaväleistä, kuten myös alle 20hlö osallistujamäärästä. Tervetuloa hikoilemaan ! 

Tiedote Fysiohuoneen ryhmistä kevät 2020

Korona-tilanteen vuoksi sekä maanantain että keskiviikon kuntoryhmät ovat tauolla 25.3.2020 alkaen toistaiseksi. Ilmoitamme ryhmäläisille jatkosta myöhemmin.

Maksetut, käyttämättömät ryhmäkerrat siirtyvät automaattisesti seuraavalle kaudelle tai myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

Pidetään itsestämme ja toisistamme huolta!

Uudistettu, ekologisempi terveystyyny

  • Ergonominen, yksilöllisesti säädettävä terveystyyny. 
  • Tyynyssä on viisi kennoa, jotka voidaan säätää omalle niskalle juuri sopivaksi. Patentoitu, niskan alle tuleva osa on kahdesta kerroksesta, joka tuo miellyttävää ryhdikkyyttä tyynyyn. 
  • Therapyn pintamateriaalit ovat ympäristöystävällistä GOTS-sertifioitua 100% luomupuuvillaa. Kääntämällä tyynyä saat siihen eri pintatuntuman, erilaisien puolien ansioista.
  • Pehmustemateriaali on erikoiskuitua, joka pysyy kuohkeana säännöllisen pöyhinnän ja konepesun avulla. Tyyny voidaan pestä koneessa sellaisenaan. Pesu 60 asteessa. Huomioitavaa, että ensimmäisten pesujen aikana puuvillafleecestä saattaa irrota pintakuituja, joten suosittelemme pesua erikseen tai pesupussin käyttöä.
  • Vakiokoko 50×60
  • Paino 705G
  • Materiaalit: Päällinen 100% GOTS sertifioitu luomupuuvillafleece (330g/m2), 100% GOTS-sertifioitu  luomupuuvilla-percale (130g/m2, lankatiheys 210), täyte 100% silikonoitu polyesteri-pallokuitu
  • Syttyvyysluokka SL2
  • Takuu. 2 vuotta valmistus- ja materiaalivirheille
  • Hinta 79.00€

 

Näyttökuva 2019-6-24 kello 10.53.24

 

NeuroCryoStimulation (NCS) -hoito eli huippukylmähoito

Näyttökuva 2018-10-11 kello 11.13.39NeuroCryoStimulation (NCS) -hoito eli huippukylmähoito lievittää kipua ja poistaa tulehdusta. Kylmähoitolaiteita on valmistettu vuodesta 1993 lähtien, ja kylmähoitolaitteilla on Medical Class II, Medical CE -hoitolaiteluokitus. Laitetta käyttävät mm. fysioterapeutit, osteopaatit ja kiropraktikot, hevosten valmentajat ja hoitajat sekä koirien hoitajat.

Cryonic-laitteen mikrokidesuihku, jossa yhdistyvät alhainen lämpötila -78,5°C, jäähtymisen nopeus sekä suihkun iholle tuottama paine ja värähtely, lisää aineenvaihduntaa hoidettavalla alueella, rentouttaa suuria lihaksia ja aiheuttaa luontaiset paranemismekanismit käynnistävän termoshokin.

Meillä laitetta käytetään mm.

-Lihasvammojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon

-Kroonisiin kiputiloihin

-Tulehduksiin

Alla video, jossa TPS salibandypelaaja Lauri Stenfors ja fysiikkavalmentaja Tiina Laitala-Leinonen kertovat Cryonic-kylmähoidosta.

Kärsitkö sinäkin vaivasenluusta?

Valguloc-yölasta ja varvasvälin levittäjä.

Kärsitkö vaivasenluusta? Minä hoidan omaani Valguloc-yölastalla ja päivisin silikonisella varvasvälin levittäjällä. Yölasta toimii kolmen pisteen periaatteella venyttäen nivelkapselia ja lyhentyneitä kudoksia ja korjaa siten isovarpaan asentoa. Kysy lisää ja varaa aika tutkimukseen ja sovitukseen Fysiohuoneelle. Alla opastusvideo ortoosin käytöstä.

 

 

Lympha touch-alipainehoito

LymphaTouch on patentoitu, Suomessa kehitetty alipaineeseen
perustuva fysioterapeuttinen hoitomenetelmä. Erityisen
hyviä hoitotuloksia on saavutettu leikkausten ja traumojen
jälkeisen turvotuksen hoidossa sekä fibroosin ja arpien käsittelyssä (esim. sädehoidot).
Urheiluvammojen paraneminen on LymphaTouch-hoidon
ansiosta nopeampaa ja tehokkaampaa.

Lisäksi Lympha Touch hoito sopii:

– lihashuoltoon, kuntoutujille ja aktiiviurheilijoille (nyrjähdykset ja venähdykset)
– lymfaödemaan
– tulehduksellisiin niveloireisiin (tenniskyynärpää, olkapää, rannekanava)
– niska-hartiaseudun ja selän jännityskiputiloihin sekä kivun hoitoon

Miten Lympha Touch toimii?

LymphaTouch-hoitovaikutus perustuu paine-eron synnyttämään
alipainetilaan kudoksessa. Lymfaneste virtaa korkeammasta
painetilasta kohti alempaa painetilaa.
Samalla
iho ja ihonalaiset kudokset venyvät alipaineen aiheuttaman
imun johdosta. Kudoksen venyminen avaa lymfatiehyeitä,
mikä saa aikaan imunesteen virtaamisen soluvälitilasta imusuoniin.

Imusuonien seinämien venyminen aktivoi lymfakierron
luonnollista pumppaustoimintaa
kiihdyttäen lymfanesteiden
poistumista elimistöstä ja vähentää turvotusta.

Lympha touch-hoitoa antavat kaikki fysioterapeutit sekä koulutettu hieroja.

MediMouse-selän tietokonetutkimus

MediMouse on Sveitsissä kehitetty selän liikkuvuutta ja asentoa mittaava laite, joka on vakiinnuttanut asemansa maailmalla mm. kuntosalien, terveyskylpylöiden, sairaaloiden sekä erilaisten hoitolaitosten käytössä. FYSIOHUONE Mäntyharjussa ja Pertunmaalla tuo MediMousen nyt myös sinun ulottuvillesi.

MediMouse on tietokonepohjainen mittauslaite, jonka avulla saadaan lähes röntgenin tarkat tulokset ryhdistä, selkärangan harmoniasta sekä liikkuvuudesta. Mittaustavan etuja ovat nopeus, helppous ja edullisuus. MediMouse toimii ilman säteilyä. MediMouse on myös mullistavan joustava ja asiakasläheinen tutkimustapa. Saat tarkkaa tietoa selkäsi asennosta ja liikkuvuudesta jonottamatta ja silloin kun sinulle parhaiten sopii. Myös selän kuntoutus voidaan aloittaa välittömästi.

MediMouse-tutkimuksia Fysiohuoneella tekevät fysioterapeutti MST Armi Ratamaa ja fysioterapeutti amk, MST Jarkko Härkänen, fysioterapeutti Emma Roikonen, koulutettu hieroja Esa Ratamaa.